Ota yhteyttä

Sisustustoimittajan ominaisuudessa työskentelen useille suomalaisille sisustuslehdille, joille teen sisustusjuttuja. Yhdessä kuvaajan kanssa mietin kuvakulmat ja sen jälkeen rakennan kuvattavan kohteen parhaaksi versioksi itsestään. Juttujani ovat julkaisseet lähes kaikki suomalaiset sisustuslehdet, erityisen vahva suhteeni on ollut Glorian Kotiin. Aloitin toimittajan työt muotitoimittajana Gloriassa ja vuosien ajan vastasin ruokaa, sisustusta ja muotia yhdistäneen Glorian  joulunumeron visuaalisesta tunnelmasta. 

Olen myös sisustuksen ammattilainen, jolta voi pyytää neuvoa oman kodin sisustuspäätöksiä tehtäessä. Kuljen rinnallasi, ohjaan, rohkaisen ja ideoin. Vahvuuteni on tunnelman luominen ja kokonaisuuden koossa pitäminen. En ole sisustussuunnittelija ja siksi tarvittaessa työskentelen alan eri ammattilaisten kanssa yhteistyössä.

Teen kaikenkokoisia sisustusprojekteja lähtien muutaman tunnin konsultaatiosta aina koko kodin sisustamiseen asti. Ota yhteyttä niin sovitaan tarpeisiisi sopiva järjestely: irene@irenewichmann.com